Je novejša tehnologija tiskanja. Omogoča kakovostno in hitro izdelavo tiskovin, saj zanj niso potrebne predpriprave kot pri klasičnem tisku. Priporočamo ga ob nižjih količinah in kadar tiskovino potrebujete v zelo kratkem času.

Digitalni tisk je primeren za izdelavo nizko nakladnih tiskovin, kot so vizitke, prospekti, brošure, navodila, vinske etikete, letaki, manjši posterji.

VELIKOFORMATNI DIGITALNI TISK

Velikoformatni digitalni tisk nam omogoča tisk na večje površine in na pestro izbiro materialov. Tiskamo lahko na vse vrste bannerjev, PVC samolepilne folije, sintetični tekstil, specialne folije, slikarska platna in papir. Printe je možno uporabiti za panoje, transparente, foto avtografike, plakate, demo embalaže, sejemske aplikacije, roll-upe, usmerjevalne in označevalne table, svetlobne panoje, jumbo panoje, plakate…

Možno je apliciranje (kaširanje) na kapa penaste plošče, komatex, polipropilen ali karton.

Nudimo tudi storitve laminacije in UV zaščite.

Ostale tiskarske rešitve

V sodelovanju z našim zunanjim partnerjem nudimo tudi tako rekoč neomejene tiskarske storive na področju offset tiska večjih naklad, izdelavo knjig ter ostalih tiskarskih storitev.

KOLEDARJI IN POSLOVNA DARILA

S podarjenimi drobnimi pozornostmi pokažite svojim poslovnim partnerjem, da jih cenite in spoštujete, ter jih s tem prijetno presenetite.

Za vas oblikujemo ter potiskamo bombažne ali bio razgradljive darilne vrečke (ki so narejene, oblikovane in potiskane po vaših željah), tisk na tekstil (kape, majice, jakne, obeske…), tisk na pisala, USB ključke, dežnike, brisače, tisk skodelic…

Na področju izdelave koledarjev imamo več kot 20. letno tradicijo, saj oblikujemo in izdelujemo razližne oblike in vrste koledarjev UNIKATNIH KOLEDARJEV za podjetja, društva, zavode, šole …. Že vrsto let nam zaupajo občine, gasilska in ostala društva, šole, vrtci…

Dobavimo in tiskamo tudi ostala poslovna darila.

GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Nudimo vam grafično oblikovanje poslovnih tiskov in na visoki kakovostni ravni, s katerimi izražate poslovnost, zanesljivost in identiteto. Uspešno sledimo tudi novim trendom v svetu oblikovanja in vam tako zagotavljamo visoko kakovostne in moderne izdelke. Z grafičnim oblikovanjem ustvarjamo nove vizualne identitete, hkrati pa nudimo podporo obstoječim blagovnim znamkam. Zagotavljamo vam profesionalne in celovite grafične rešitve za tisk.

Vse skupaj vam tudi oblikujemo in ponudimo lektorske storitve.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

  • Več kot 20.letne izkušnje
  • Kratki dobavni roki
  • Velika izbira možnosti tiska
  • Grafična dodelava
  • Cenovno ugodni